Русия е засилила контраразузнавателния и полицейския си режим в анексирания Крим,

...
Русия е засилила контраразузнавателния и полицейския си режим в анексирания Крим,
Коментари Харесай

Киев: Ожесточените боеве за Бахмут и Маринка продължават. Руската армия напредва

Русия е засилила контраразузнавателния и полицейския си режим в анексирания Крим, заяви Генералният щаб на украинските въоръжени сили в постоянния си вечерен действен отчет.

 

От 26 април е повишен броят на патрулите, полицейските постове по локалните пътища са подсилени със чиновници на ФСБ, които извършват инцидентни инспекции на цивилни жители, в това число инспекции на мобилни телефони и съществуването на съветски паспорти, прецизира Би Би Си.

Най-ожесточените боеве не престават за Бахмут и Маринка. Руската войска напредва, а ВСУ удържа защитата.

 

В региона на Маринка зачестяват случаите на групов отвод от присъединяване в бойни дейности в съветските елементи, оповестиха от Генералния щаб.

Основните аргументи са огромните загуби, ненавременното доставяне с муниции, неналичието на персонални защитни средства и принуждаването на бойците да нападат без поддръжката на тежко съоръжение и артилерия.

 

През деня Русия е нанесла един ракетен и 29 въздушни удара и е направила към 12 обстрела от РСЗО по елементи на украинската войска и обитаеми места. Имаше смъртни случаи и ранени измежду цивилното население, а частни домове и друга гражданска инфраструктура бяха разрушени и развалени.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР